המשך לשאלה-דלקת פרקים פסוריאטית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

10/07/2015 | 06:55 | מאת: רונית

לאח ביקור ראומטולוג.. בקצרה סקרואלאיטיס מעורבות היקפית ואקסיאלית..(ע"ש,אגן,בית חזה,עצם חזה וצלעות)ישנם המון מונחים נוספים אך אני חושב שזה מבהיר היטב את הבעיה.. לא יכולה לקחת אנטי TNF בגלל בעיה נאורולוגית שפתחתי לתכשירים קודמים..אשמח לשמוע קו מחשבה שלך על טיפול. תודה

שלום הפרטים חשובים. האם אכן הבעיה הנוירולוגית קשורה לנוגדי ה TNF ? האם נוסה יותר מ 1? מה יותר כואב /מפריע המפרקים בגפיים או הגב? יש אפשרויות סבירות לטיפול במפרקים ההיקפיים שאינם נוגדי TNF. ישנה בדרך לאישור תרופה לטיפול בדלקת מפרקים פסוריאטית. האם יש פסוריאזיס ברקע? לסיכום- חשנן אופציות לא מיטביות אך צריך להכנס לפרטים .

10/07/2015 | 11:45 | מאת: רונית

אפשר אולי המשך במייל? או שזה אינו נהוג?

מנהל פורום דלקות מפרקים