אוליגוארטריטיס סרונגטיבי

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

02/07/2015 | 21:13 | מאת: טל

שתיתי ברקסין חפיסה אחת עשיתי הפסקה שבוע ושתיתי עוד חפיסה סיימתי אותה לפניי יומיים והתחלתי פלאקווניל אך הכאב חזק מאוד והברך התנפכה קצת בנוסף לכאבים בשני הקרסוליים באיזור האכילס האם ניתן לקחת משהו לשיכוך כאבים בנוסף לפלאקווניל ומה? ובאיזה מצבים מטפלים במתרותקסט ובפלאקווניל במקביל?

שלום 1. פלקניל אינו תרופה לשיכוך כאב במובן המקובל של המילה. היא עובדת מאד לאט על דלקת המפרקים ( חודש עד 3 חודשיםלהתחלת השפעה) 2.ברקסין הוא תרופה טובה לכאב אקוטי. אינה אופציה טובה לכאב ממושך 3. מטוטרוקסט בשילוב עם פלקניל הוא מקובל במספר מצבים של דלקת מפרקים. זה משהו שצריך לדון בו עם הראומטולוג המטפל בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים