ריאומטיזם ארטריטיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

06/06/2015 | 22:49 | מאת: יוגי

יש לי כאבים ונפיחות במפרק באגודל ימין ובמפרק של ונפיחותהאצבע הקטנה של הרגל כאבים הרופא רשם לי זלזופירין en יש ימים שאין לי כאבים ויש ימים שיש לי כאבים הכאבים לא מגבילים אותי בפעילות אך זה לא נעים.. מה ניתן לעשות?

שלום לפי מה שאתה כותב התחלת טיפול. הסלזופירין הוא תרופה שלוקח לה זמן רב להתחיל לפעול ( כ 3 חודשים). אם אתה לא כאוב אז צריך לחכות להשפעת התרופה. אם אתה רוצה להאיץ את התהליך ניתן להיעזר בסטרואידים . כמובן בהמלצת הראומטולוג שלך.

מנהל פורום דלקות מפרקים