קרוהן ומפרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

02/06/2015 | 23:26 | מאת: nufnuf

אז.. גילו לי קרוהן לפני שנה וחצי. אני בת 26. הקרוהן כרגע אצלי בהתקף. אני לא מטופלת בשום מקום. מחכה לתור אצל דר תמנע נפתלי. אני עם שילשולים בלתי פוסקים, כאבי בטן, חולה ועייפות ובעיקר בעיקר כאבי תופת במפרקים. מה אני יכולה לעשות בנתיים כדי להרגיע את הכאב?? אני מנסה ניקיון גוף. אני על מים ותה קמומיל כל היום. וולטרן אני רק מורחת כי כדורים לא טובים לחולי קרוהן. אני אבודת עצות. תעזרו לי. אני עם כאבים נוראיים !!!

שלום הטיפול המהיר ביותר במצבים כאלה הוא סטרואידים . ממליץ שרופא המשפחה יוועץ ברופא שעשה את האבחנה ויתחיל טיפול כדי שלא תסבלי עד הבדיקה של ד"ר נפתלי.

מנהל פורום דלקות מפרקים