תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

25/05/2015 | 15:01 | מאת: EFRAT

בסה"כ בריאה . בחצי שנה האחרונה עברתי טיפולי IVF .במהלך השנה האחרונה סובלת לסירוגין מכאבים בכתפיים {קושי להרים את היד} כאב עמום באצבעות ובמפרק בין היד לאמה . הכאב עובר תוך יום יומיים. להלן תוצאות הבדיקות האם אני סובלת מדלקת פרקים? -MYELOPEROXIDASE <0.2 סגירת הערות עבור בדיקת ANTI-MYELOPEROXIDASE ANTI PROTEINASE 3 <0.2 סגירת הערות עבור בדיקת ANTI PROTEINASE 3 ANA PATTERN Homogenous סגירת הערות עבור בדיקת ANA PATTERN ANA TITER >>1:160 סגירת הערות עבור בדיקת ANA TITER ANTINUCLEAR Ab_(ANA) Positive הערות והסבר סגירת הערות עבור בדיקת ANTINUCLEAR Ab_(ANA) SSA (Ro) SINGLE >8.0 סגירת הערות עבור בדיקת SSA (Ro) SINGLE SSB (La) SINGLE >8.0 סגירת הערות עבור בדיקת SSB (La) SINGLE RIBOSOMAL P Ab <0.2 סגירת הערות עבור בדיקת RIBOSOMAL P Ab RNP <0.2 סגירת הערות עבור בדיקת RNP Sm (anti Smith Ab) <0.2 סגירת הערות עבור בדיקת Sm (anti Smith Ab) RNP A <0.2 סגירת הערות עבור בדיקת RNP A RNP 68 <0.2 סגירת הערות עבור בדיקת RNP 68 SmRNP <0.2 סגירת הערות עבור בדיקת SmRNP SSA-60 >8.0 סגירת הערות עבור בדיקת SSA-60 SSA-52 >8.0 סגירת הערות עבור בדיקת SSA-52 CHROMATIN 1.1 Index 0.0 סמן - ערך תקין 0.9 לתשומת ליבך, יש לפנות לרופא סמן - הערך מחוץ לטווח 1.1 סגירת הערות עבור בדיקת CHROMATIN JO-1 <0.2 סגירת הערות עבור בדיקת JO-1 SCL-70 <0.2 סגירת הערות עבור בדיקת SCL-70 ANTICENTROMERE Ab <0.2 סגירת הערות עבור בדיקת ANTICENTROMERE Ab DNA (ds) Ab 5.0 IU/ml 0.0 סמן - ערך תקין 5.0 6.0 סגירת הערות עבור בדיקת DNA (ds) Ab

שלום דלקת מפרקים אינה מאובחנת בבדיקות מעבדה. זוהי תופעה קלינית- כאב/ נפיחות במפרק/נוקשות. בדיקות המעבדה נועדו כדי לסייע במתן שם/קטגוריה לדלקת המפרקים.

31/05/2015 | 14:18 | מאת: אפרת

בשנה האחרונה סובלת לסירוגין מכאבים באצבעות שורש כף היד והכתף ( קושי להרים את היד) לציין כי אין רצף בכאב והיו מספר חודשים שלא הרגשתי דבר לאחרונה מאז פסח ישנו כאב לסירוגין כולל נפיחות קלה האם התוצאות מצביעות על האפשרות לדלקת מפרקים .

מנהל פורום דלקות מפרקים