oa פצטרי

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/05/2015 | 15:44 | מאת: חיים

שלום שמי חיים השבוע קיבלתי תוצאות MRI מותני חלק מהכתוב בפענוח L4-l5 בלט דיסק דיפוזי גורם לאימפרסיה על קידמת השק התקלי , דוחק פוסטריורית את השורשים היורדים של l-5 בשילוב עם עיבוי של הליגמנטום פלבום ו. OA - פצטרי גורמים להיצרות בינונית של התעלה הספינלית ללא עדות להיצרות פורמינלית אשמח לדעת מה זה OA פצטרי ולמה בכלל התכוון המשורר תודה אודה על תגובתך המהירה

שלום זה אינו פורום עמוד שדרה. הכוונה היא לתהליך ניווני במפרקים שבין החוליות הגורמת להגדלת המפרק הלוחצת על עצב היוצא מחוט השדרה.

מנהל פורום דלקות מפרקים