כאבים למרות טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

18/04/2015 | 11:13 | מאת: לילי

שלום. אני בת 43 מאובחנת עם דלקת פרקים ספונדיארטופטיה מטופלת במטוטרוקסט ונקסין, למרות זאת נתקפתי בכאבים עזים במפרק הירך. כשקרה לפני חודש הגעתי למוקד לזריקת וולטרן. כרגע מחוץ לעיר, שבת. מה עושים במקרה כזה? חוץ מלנוח?? יש משהו שעוזר?? מאז הפעם הקודמת הרופאה העלתה לי מינון, אך נדמה שלא עוזר בכלל

שלום אם מקור הכאב הוא במפרק הירך באמת ( הכאב ממפרק הירך הוא לעיתים קרובות במפשעה או בברך ולא בצד האגן כפי שנוטים לחשוב) אזי יש מקום להערכתי לטיפול אגרסיבי יותר. אפשר לצייד אותך מראש בכדוים למקרה של התקף כזה או מהסוג של וולטרן או סטרואידים למספר ימים כדי להמנע מסבל והגעה למיון.

מנהל פורום דלקות מפרקים