עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

15/04/2015 | 17:32 | מאת: גל

שלום רב, בת 23 מזה כ4 שנים סובלת מכאבי מפרקים, גב תחתון עם הקרנה לרגל ימין. ביצעתי מספר הדמיות MRI שבעקרון אומרות אין ממצא חריג משמעותי. EMG שבוצע עוד בתחילת התקופה (לפני 3+ שנים) נמצא תקין אולם EMG שבוצע לפני שנה מוכיח כי יש פגיעה עצבית בעצב S1-L5. ביצעתי בדיקות דם שמראות CRP גבוה. הכאבים מטריפים אותי, מטופלת מזה כ3.5 שנים בליריקה עם הטבה ובזריקות סטרואידים/ גלי רדיו במרפאת כאב עם הקלה. שאלתי, למי עליי לפנות על מנת לקבל אבחנה, רופאת המשפחה חושבת שאולי מדובר בדלקת פרקים כלשהי. מה דעתך?

שלום יש מעט מידי פרטים על כאב המפרקים. מגברייך עושה הרושם שי בעייה של לחץ על מוצא העצב בעמוד השדרה ושקיימת הקלה חלקית. יתכן שקיימת בעייה נפרדת של כאב המפרקים וזה כדאי לברר אצל ראומטולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים