עזרה - מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

08/04/2015 | 09:42 | מאת: לילו

שלום, אני בת 23 סובלת מכאבי פרקים נודדים, כאבי גב תחתון כרוניים, (עברתי לפני חצי שנה קיבוע של חוליות l5-s1 ע"ר שבר+ החלקה של החוליה עם לחץ על העצב). נשלחתי לביצוע מיפוי עצמות בחשד ל AS וזה מה שכתוב: קיימת קליטה מעט מוגברת בפסטה מימין של חוליה L5-S1, באספקט תחתון של הקלקנאוס בשתי כפות הרגליים ואי סדירות בקליטה בע"ש מותני. מה זה אומר?

שלום מיפוי אינו הבדיקה לאבחנה של AS. המשמעות של תשובת המיוי צריכה להיות בהתאמה לתלונות שלך- למשל האם יש כאב בעקבים. ללא התאמה לתלונות זה כמעט חסר משמעות.

מנהל פורום דלקות מפרקים