שחיקת סחוס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/02/2015 | 15:50 | מאת: שירן

שלום, אמי בת 49. עשתה צילום ברך לאחר כאבים. הרופא אמר שיש לה שחיקה של הסחוס וככל הנראה דלקת פרקים. המליץ על מגה גלופלקס, אבל בבית מרקחת היא ראתה שיש גם את ארט 3 פלקס ועוד סוגים שונים של תוספים שמטפלים בזה... ידוע לך מה האפקטיבי ביותר? וכמה זמן יש לקחת? האם רואים שיפור לאחר נטילה? ואם יש משהו נוסף שאפשר לעשות..?

שלום ישנו ויכוח מתמשך בסרות הרפואית על יעילות התכשירים האלו "בשחיקה" של סחוס.יש כנראה תועלת מסויימת אצל חלק מהאנשים. התכשיר שמועיל כנראה מכיל גלוקוזאמין+כונדרואיטין. במידה ויש הקלה תוך 2-3 חודשים יש טעם להמשיך ליטול.

מנהל פורום דלקות מפרקים