טיפול בסטרואידים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/02/2015 | 09:34 | מאת: שחר

שלום, אני חולת פיברומיאלגיה כיום לפי הבדיקות יש חשד גם לדלקת פרקים. לבחינת הנושא נתנו לי ל 10 ימים סטרואידים 20 מ"ג וביקשו שאפסיק ללא הורדה הדרגתית, לחכות מס' ימים ולדווח. חייבת לציין שיש הקלה בנוקשות המפרקים והכאב. השאלה כמה זמן נמשכת השפעת הסטרואידים בגוף/ הגוף מתנקה מהם? האם הפסקה המידית תביא שינוי במצבי החמרה חוזרת או זה יכול לעזור למס' שבועות או חודשים. תודה מראש

שלום השפעת הסטרואידים מסתיימת ברגע שמפסיקים ליטול אותם.אם ההשפעה היא אכן נוגדת דלקת כפי שמשתמע מדברייך אזי הפסקה צפוייה לגרור לחזרת הסימפטומים.

מנהל פורום דלקות מפרקים