שלום רב

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/02/2015 | 20:37 | מאת: יואב

שלום שמי יואב בן 18 , לפני כשנתיים עסקתי בפעילות בכדורעף והתחילו לי כאבים קטנים באיזור חולייה l5. המשכתי משם לאימונים לצבא במסגרת קבוצת כושר קרבי והיו כאבים לסירוגין . לפני כחצי הייתה לי התפרצות של כאבים נוראית שעד היום לא מרפה.טופלתי באטופן ועשיתי פזיותרפיה חשתי בהקלה מעטה אך הכאבים עדיין קיימים . עשיתי כוסות רוח אצל רופא 6 מפגשים הייתה הקלה אך עדיין יש כאב. קראתי המון באינטרנט והבנתי לפי התסמינים שזה דלקת חוליות ,ואני לא יודע מה לעשות. הכאב אינו נקודתי והוא מקשה עליי בתפקוד. עוד שלושה שבועות מתגייס ולא יודע מה לעשות.

שלום יואב כאב גב מתמשך מצריך הדמיה כלשהי. ממליץ בתור התחלה על צילום גב פשוט כדי לודא שכל החוליות נמצאות במקומןהתקין. אם לא תברר התשובה על ידי כך יהיה מקום לשקול בדיקה אחרת. לא רצוי להגיע עם פגם/נזק בעמוד שדרה לטירונות. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים