Mcp כף רגל

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

03/12/2014 | 09:44 | מאת: חיים

שלום לפני שלוש שנים עברתי תאונת דרכים אצבעות כף הרגל התכופפו כלפי מעלה לא הרגשתי כל כאב לפני כחודש בדק אותי אורטופד וביקש שאלך על קצות האצבעות מאז אני לא מצליח לדרוך על כף רגל שמאל בבדיקת us נכתב בדורסום כף הרגל הודגמה רקמה בצקתית Mcp 1,2,3,4,5 הודגמה תפיחות רקמה רכה אשמח להבין במה מדובר תודה ויום טוב

שלום ישנה בצקת (רקמה עם נוזלים/דלקת) סביב המפרקים המדוברים.יתכן שמדובר בממצא חבלתי או בדלקת. רצוי לחזור לאורטופד. אם אין לו הסבר פנה לראומטולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים