דלקת פרקים?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

19/11/2014 | 21:36 | מאת: שרה

שלום אני סובלת ממרפק טניס בשתי הידיים, בורסיטיס בירכיים , דלקת בגיד הכתף כאבי גב תחתון כתוצאה מנתון מולד, גלישה של חוליה . כמו כן לעיתים כאבים באצבעות בבוקר ללא נפיחות או עידות לדלקת , זה תהליך של כחמש שנים בערך, טיפולי פיזוטרפיה, וגלי הלם לא עזרו במיוחד , בדיקות הדם תקינות, האם לדעתך קיימת בעיה מערכתית? האם המצב מעיד על דלקת פרקים?

שלום רוב המצבים שתארת מתרחשים שלא במסגרת מחלה אחרת אלא אוסף של בעיות "מכניות" /"שחיקתיות". לא ציינת את גילך. אם את צעירה מ 40 יש בכל זאת מקום לשאול אם אין מדובר בבעייה כוללת. אם זה המצב פני לראומטולוג.

20/11/2014 | 11:50 | מאת: שרה

תודה. אני בת 57 הבעיות החלו לפני כ6 שנים עם תחילת גיל המעבר. בהדרגה נוםפו איברים בהם יש דלקת. או בעיה בגידים , או בבורסה . האם זה לא מאפיין דלקת פרקים?

20/11/2014 | 21:16 | מאת: מירי

שלום שרה, בנוסף לבירור הרפואי שבוודאי צריך לעשות אני ממליצה לך כשאת כבר אצל הרופא להתייעץ איתו על שימוש בפורמולת ארט3 פלקס של סופהרב שגם עוזרת להתחדשות של הרקמות וגם מקלה על הכאבים. לאימי שסובלת מדלקת מפרקים בידיים זה מאוד עזר. היא חזרה לבשל ואפילו לתפור!

מנהל פורום דלקות מפרקים