כאבים ופסוריאזיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

10/11/2014 | 08:09 | מאת: הילה

אני בת 29 , מזה שנתיים סובלת מדלקת פרקים על רקע פסוריאזיס. קיבלתי טיפול בארקוקסיה ולאחר מכן גם מטותרקסט פעם בשבוע 7.5 התרופה הורידה לי הדלקת בדם, הקלה על הכאב ,פרט למפרק הכתף ומפרק כף היד שנארה כואבת מאד וכף היד מנופחת. הדיכאון שלי שכל שבוע יומיים אני מנוטרלת בגלל החומר המוזרק,בחילות הרגשה נאד רעה(ועוד במינון נמוך). מה אתה מציע לי לעשות כדי לטפל טוגם לא להוסיף סבל בגלל התרופה תודה אגב, חשבתי שאם יפסק הכאב, אולי אצליח לעבור לפעם בשבועיים ,מה דעתך ? תודה מראש

שלום ניכר שמחלתך אינה בשליטה . את מקבלת מינון נמוך מאד של מטוטרוקסט אך כנראה שלא תוכלי להעלות את המינון בשל תופעות לוואי. האופציות העומדות היום הן סלזופירין ו ARAVA ובהמשך טיפול ביולוגי. בהצלחה

12/11/2014 | 19:24 | מאת: משה

סובל מכאבי תופת פרקים זריקות 8בחודש לא עוזר לפסוריאזיס בלשון כפות ידים ורגלים ניסיתי הכל בלי שיפור חבר שהיה מאושפז איתי נתן לי 2לירקה וזה הקל עלי אני נעזר בא מאז אבל אני מחפש רופא פרטי לזרז את ההליך מי יכול להקל על החים שלי ושל משפחתי תודה מראש

מנהל פורום דלקות מפרקים