דלקת סחוס הצלע אבחנה וטיפול

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

05/10/2014 | 12:01 | מאת: אורי

שלום. יש לי כאב בצלע תחתונה צד שמאל כחודשיים ימים. הכאב מופיע גם בתנועה וגם בשכיבה על המקום וכמובן בנגיעה. לא הצלחתי להבין איזה מקצוע רפואי מטפל בכזאת בעיה. האם אורטופד, כירורג, ראומטולוג . איך מבצעים אבחנה לכזאת בעיה. האם יש בדיקת הדמיה שיכולה לאשש כזאת בעיה. האם mri יכול לתת אבחנה מדויקת. לאחר האבחנה מה הטיפול בכזאת בעיה שלא עוברת מזה כחודשיים. תודה.

שלום רב כדאי להתחיל אצל רופא המשפחה. הוא יבדוק ואולי יציע צילום חזה וצלעות. רוב הפעמים מדובר בכאב הנובע מהשרירים שבין הצלעות. אם הכאב מגביל ונמשך ישנן בדיקות נוספות שכדאי לבצע. לא הכירורג לא האורטופד ולא הראומטולוג עוסקים בזה.

05/10/2014 | 14:00 | מאת: אורי

מטפל בכאלה בעיות.זה לא המקרה הראשון .איזו התמחות רפואית עוסקת בכזאת בעיה. רופא משפחה הוא לא מומחה. האם אתה יודע למי צריך לפנות במקרה כזה ?

מנהל פורום דלקות מפרקים