דלקת פרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

28/09/2014 | 11:50 | מאת: מרים

שלום רב, בשבועות האחרונים התחלתי להרגיש נוקשות מפרקים בשעות הבוקר. הייתי אצל ראומטולוג לפני מספר ימים ועשיתי בדיקות דם מקיפות. בבדיקות ערך הRF הוא 14.2 ובינתיים כלל הבדיקות תקינות לחלוטין. יש בדיקות נוספות שתשובות תתקבלנה רק בעוד מספר שבועות. האם זה חלילה טיפוסי רק לדלקת פרקים? אין לי שום סימפטום חוץ מנוקשות בוקר בידיים במשך מספר שבועות מעטים. האם ייתכן שזה נובע מהקלדה ועבודה ממושכת על מחשב? אשמח לדעת האם זה סימפטום רק של דלקת פרקים שגרונית חלילה או מחלות אחרות. אני בת 41. להבנתי זה פורץ בגילאים הללו. וממה שקראתי נדמה שאין טיפולים יעילים רבים למחלה הזו. תודה. מרים

שלום נוקשות מפרקים בבקרים יכולה להיות חלק מתלונות של דלקת מפרקים אך כמובן יתכנו הסברים אחרים. יש טיפולים יעילים רבים - אם מדובר בדלקת מפרקים.

מנהל פורום דלקות מפרקים