קיימת קליטה מוגברת מוקדית באזור TMT4

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

17/09/2014 | 11:04 | מאת: דריה

שלום, אני סובלת מבעיות בקרסול שמאל כבר יותר מחצי שנה. האורטופד שלח אותי למכון לרפואה גרעינית לעזור מיפוי עצמות. התשובה שקיבלתי מהמכון פשוט לא מובנת לי. התשובה: קיימת קליטה מוגברת מוקדית באזור TMT4 של כף רגל שמאל- יכול להתאים לשבר מאמץ או טראומה בבסיס המטטרסוס 4 של כף רגל שמאל, מציעים קורלציה קלינית ורדיולוגית הייתי רוצה לקבל הסבר במידת האפשר. תודה מראש דריה

שלום המיפוי רק אומר שיש משהו לא בסדר במפגש שבין בסיס עצם המסרק לעצם בכף הרגל . האורטפד ששלח אותך לבדיקה צריך להחליט מהי הסיבה- שבר מאמץ /דלקת /סיבה אחרת.

מנהל פורום דלקות מפרקים