שחיקת סחוס במפרקי הידיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

04/09/2014 | 09:17 | מאת: טל

שלום דר' אני בת 44 מזה כשנה יש לי באגודל ובזרתות נקודה אדומה ו ונפיחות שמידי פעם חוזרת על עצמה וכאבים לאחר צילום בפרקי כף היד הלכתי לראומטולוג שאמר לי שזה שחיקה של הסחוס בפרקי הידיים ורק מגה גלופלקס זה הפיתרון לפי מה שקראתי באינטרנט זה מוביל לניוון שרירים בידיים מה שהבהיל אותי מאוד האם יש מה לעשות בנושא? או שבאמת רק לחכות לסוף?? תודה לתשובתך

שלום 1. אף אחד לא הראה שמגהגלופלקס מועיל למצב זה. 2. זה לא מוביל לניוון שרירים. לצערי אין לנו פתרון טוב לשחיקת סחוסים. עובדים על זה...

04/09/2014 | 13:47 | מאת: טל

ראשית תודה לתשובתך המהירה האם יש סיכוי שזה דלקת פרקים? כי בבדיקות דם יצא שלילי החשש לדלקת פרקים ובצילום הוא בוודאות אמר לי שזה שחיקה האם יש הבדל חיצוני בין 2 המחלות? והאם יש מה לקחת כשיש נפיחות ?אנטיביוטיקה? תודה

מנהל פורום דלקות מפרקים