סובל מגאוט - בטעות אכלתי בקר

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

19/08/2014 | 14:59 | מאת: חיליק

שלום. אני סובל מגאוט למעלה מ-10 שנים. נוטל אלוריל קבוע. לא היה שום התקף בחמש שנים האחרונות. בפעם האחרונה זה היה בגלל אכילת בקר. בטעות אכלתי מעט בקר היום. האם ליטול אלוריל מידי או דווקא לא ? מה עוד אפשר לעשות כדי למנוע התקף? תודה.

שלום אלוריל לוקחים במינון קבוע כל יום. שינוי במינון מיום ליום אינו רצוי. למניעה : הפחתת בירה ומשקאות חריפים, הפחתת חלבונים מן החי, שתייה מרובה של מים, המנעות ממשקאות ממותקים.

מנהל פורום דלקות מפרקים