פביוריק 80 מ"ג במקום אלוריל 300 מ"ג

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

20/08/2014 | 06:44 | מאת: יניב שמם

שלום רב, רציתי לקבל מידע על התרופה החדשה ל uric asid : פביוריק, אני סובל מגאוט ונוטל אלוריל 300 מ"ג כדור אחד ביום, מכיוון שהחומצה אורית גבוהה כל הזמן למרות נטילת הכדור במינון 300 מ"ג וגורמת להתקפי גאוט חזקים הוצע לי ע"י הראומוטולוג להחליף את האלוריל בפביוריק במינון 80 מ"ג, נודע לי שהתרופה חדשה (כשנתיים) יקרה וגם צריך אישור מיוחד מהקופה כדי לקבלה, אשמח לקבל מידע על תרופה זו מכיוון שאין מידע עליה באינטרנט וגם לא בבתי המרקחת הפרטיים ורשת הפארמים, שכן תרופה זו לא נמכרת שם.

שלום FEBURIC יעיל יותר מ ALLURIL . התרופה תכנס באופן חופשי יחסית לקופות אצל אנשים שלא הורידו את רמת חומצת השתן עם אלוריל או שהיו רגישים לאלוריל. זה יקח עוד כמה שבועות/חודשים. התרופה בטוחה לשימוש. עיקר תופעות הלוואי של התרופה היא כאב בטן.

מנהל פורום דלקות מפרקים