דלקת פרקים פסוריאתית קשה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

28/07/2014 | 16:39 | מאת: גקי

בני בן21 חייל קיבל את המחלה בעת גיוסו.מזה שנה מקבל יומירה עם הטבה משמעותית ללא תופעות לוואי ממליצה כמובן.מזה 3 חודשים הנגעים יצאו שוב וגם כאבים במפרקים כאילו שהמחלה מתחילה מחדש הראמטלוג לקח דם לבדיקת נוגדנים ליומרה. מה היית ממליץ להמשיך יומירה לפעם בשבוע במקום פעמים או טיפול אחר תודה אמא מודאגת.

שלום במידה וימצאו נוגדנים ואולי גם אם לא ניתן להוסיף מטוטרוקסט ולפעמים זה משפר משמעותית את הפריחה וגם את הכאבים. ניתן לעבור לתרופה אחרת כמו ENBREL . ישנן אפשרויות פחות ישימות בטווח הקרוב אבל בהחלט יתכן שתהיינה אופציות נוספות בשנה הבאה.

13/08/2014 | 17:23 | מאת: גקי

תודה על היעוץ,לא הבנתי בשנה הבאה .להתחיל אנברל אפשרי לעבור לתרופה אחרת ולרדת בהדרגה מהיומירה.הבן רוצה לנסוע לתאילנד וצריך לעשות חיסונים.ידוע לי שאסור להתחסן למי שהמערכת החיסונית שלו מוחלשת מהטיפול וחשוף לזיהומים מה אתה מציע לו לעשות תודה אמא מודאגת

מנהל פורום דלקות מפרקים