דלקת בבית החזה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

07/08/2014 | 15:16 | מאת: יפה

שלום . שמי הוא יפה כהן ואני אזרחית תושבת הולנד יש לי דלקת פרקים כרונית , ןאני משתמשת באנברל בשילוב של6 מטרוטקסט , פעם בשבוע .שבת כדורים ראשון זריקה . כבר קרוב לחודשיים יש לי דלקות באיזר בית החזה שלי , מלוות עם חום לא גבוה , 37,6 37,8 בגלל הכאבים העזים החזה עשיתי את כל הבדיקות האפשרויות. פעמיים רופא לב , צילומי ריאות צילומי ושט גם עם מצלמה, הראמאטלוג בדק אם יש לי דלקת בשרירים העוטפים את הלב וכו ,וכו וכו . בגךל החום הפסקתי לתקופה מסוימת להשתמש באנברל כי זה אסור . לאט לאט חזרתי לעצמי ,ואז לפני שלושה שבועות ,יום לפני נסיעה מאמסטרדם לקרואטיה הזרקתי לעצמי זריקה ביום ראשון . מה שקרה הוא שכל הכאבים באזור החזה, תחודת הדלקת בגוף , החום הכאבים הכל חזר בקרואטיה לקחתי כל יום 1000 מ"ג אקמול, ביחד עם איבופאןןן. וזה קצת עזר .לא הבנתי כלום ,ןלא קישרתי לכלום . כעבור מספר ימים חזרתי לעצמי ,אבל הכדורים שלקחתי בבוקר ,עזרו לי מאוד . וכעת פרק ב וחשוב של הסיפור ההזוי הזה , ביום ראשון האחרון , היום זה יום חמישי ה7לאוגוסט. פתאום ירד לי האסימון שמה שמעורר את הדלקת באיזור החזה , מעלה את שקיעת הדם ל70 וגורם לגוף שלי לייצר חום , זאת היא למעשה הזריקה. היא מחלה ומרעילה אותי ,ואני משתמשת בה שנים.. הייתי אצל הראמטולוג ההולנדי שלי פעמיים ולא הייתה לו שום תשובה. מחר הוא יתקשר שוב . הייתי שמחה מאוד לשמוע את דעתך, מה עובר עלי ? מה יהיה? מודה לך על זמנך ועל סבלנותך מודה לך מאוד יפה כהן אמסטרדם , הולנד

שלום יתכנו שני מצבים- אחד שהאנברל הפסיק "לעבוד". זה מצב נדיר יחסית. האפשרות השנייה היא שהאנברל באופן נדיר גורם להיוצרות מצב דלקתי דמוי לופוס - הכאב מקורו בדלקת בקרום הלב והריאות. לפעמים רואים את זה באקו לב ולפעמים לא. מכל מקום רק דיון משותף עם הראומטולוג יביא לפתרון.

מנהל פורום דלקות מפרקים