דלקת מפרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

30/07/2014 | 10:36 | מאת: שבלי

שלום רב: אני סובלת מדלקת מפרקים שגרונית כבר 5 שנים ,לפני חודשיים התחלתי לקבל יומירה עם מטוטרוקסט ומאז אני מרגישת הרבה פעמים ביום צמרמורת בראש וגם ברגלים חלק עליון ,הרגשה מאד לא נעימה האם זו תופעת לווי התרופה ומה עלי לעשות?

שלום התופעה אינה מוכרת לי. במידה ויש מדידה של חום יש צורך לבדוק היטב את סיבת החום

30/07/2014 | 23:49 | מאת: שבלי

אני כן מרגישה גלי חום בכפות הידיים והרגליים ובראש זה כאילו נמלים הולכים בראש שלי איפה אני צריכה לבדוק את העניין

מנהל פורום דלקות מפרקים