כאבים חזקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

17/07/2014 | 13:35 | מאת: מאיה

אני סובלת כבר יותר מחצי שנה מכאבים בכל העצמות במיוחד בכפתיים בידיים ובברכיים עשיתי לא מזמן בדיקות דם שהתוצאות שלהם הן: esr- טווח הנורמה 2 c reactive priotein - טווח הנורמה 0.11 complement c3 - טווח הנורמה 93 complement c4 - טווח הנורמה 26 rheumatoid foctor<9.94 הייתי רוצה לדעת אם יש לי משהו או שהבדיקות תקינות כי אני ממש סובלת מכאבים חזקים תודה מראש

שלום ישנם סוגים של דלקת מפרקים בהם בדיקות המעבדה תקינות לגמרי ויתכן כמובן שאין כל בעייה במפרקים. מציע להבדק אצל ראומטולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים