שחיקה בברכיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

24/04/2014 | 12:59 | מאת: יעקב

שלום לך אני סובל משחיקה של הפיקה בשני הברכיים... זה מתבטא באיכות חיים ירודה ביותר... עברתי אורטוסקופיות שלא הועילו חיי עם כאבים שמנהלים לי את החיים... מה ניתן לעשות האם אני זכאי להכרה בנכות מביטוח לאומי...??? כיום לא עובד בקושי מתפקד סבלתי שנים מברך אחת בעקבות נפילה לאחרונה הברך השניה התחילו בה גם הבעיות...???

שלום "שחיקת סחוסים" היא בעייה קשה עם יכולת טיפול מוגבלת. כדי לקבל הכרה מבטוח לאומי יש לקבל חוות דעת מהאורטופד שטיפל בך לאורך השנים .

מנהל פורום דלקות מפרקים