עיוותים בידיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/03/2014 | 21:27 | מאת: סי

היי, אני בת 29 ויש לי דלקת פרקים כבר 10 שנים. הדלקת לא פעילה ואני לא נוטלת תרופות. אחד- אני נורא נורא מפחדת שיהיו לי עיוותים בידיים והאם יש דרך לדעת מתי זה יגיע ולמנוע זאת? ודבר נוסף- מכיוון שיש לי ארבעה בני דודים שסובלים מניוון שרירים, רציתי לדעת האם גם לי חס וחלילה יש סיכוי לחלות בניוון שרירים?

שלום דלקת מפרקים אינה קשורה לניוון שרירים. אם אין לך כאבים קרוב לודאי שהדלקת אינה פעילה. כדאי בכל זאת לודא את זה בבדיקה של ראומטולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים