פרנטל

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

21/12/2010 | 15:11 | מאת: ליאת

שלום רב, אני נוטלת פרנטל GNC המכיל בין היתר עבור 2 קפסולות 10,000 IU ויטמין A המופיע בצורת בטא קרוטן. שמתי לב שזהו מינון מאוד גבוה של בטא קורטן ביחס לפרנטלים אחרים. מה מינון הבטא קורטן המומלץ בהריון? האם זה בסדר אם אטול קפסולה אחת כאשר המינון הוא 2 קפסולות ? בנוסף, הברזל עבור 2 קפסולות הוא 30 mg במידה ואני אחליט ליטול טבליה אחת כלומר רק 15 MG, האם כדאי ליטול בנפרד גם תוסף ברזל ? אם כן מה המינון המומלץ לתחילת ההריון? אשמח להמלצתך. תודה מראש, ליאת

23/12/2010 | 14:45 | מאת: מירב רבר

הי המינון של הבטא קרוטן הוא אכן מאוד גבוה. בהריון הצורך בבטא קרוטאן שהופך לויטמין 9240IU וזה מספק את כל הויטמין A הדרוש. לדעתי כדאי להחליף מולטיויטמין, אם תתחילי "להסתבך" ולקחת כדור אחד במשקום מה שהומלץ את יכולה להפסיד, בנוסף לברזל שתשלימי גם חומצה פולית חיונית, יוד , מגנזיום B12 ועו ועוד...

23/12/2010 | 15:44 | מאת: ליאת

שלום מרב, תודה על תשובתך. יש פרנטל שאת ממליצה? סולגאר מציעים לקחת בין 3-4 טבליות ביום כאשר מינון הויטמין A ( מופיע בצורת בטא קורטן) הוא 5000 IU, כל יחידה מכילה 1250 IU של בטא קורטן. במידה ואצרוך 3 טבליות האם זה יספיק? אציין שאני משתדלת להקפיד על תזונה נכונה. בנוסף, האם אפשר ליטול יחד עם מוצרי חלב? בכל מקרה אני מצרפת לך את ה- Amount Per 4 Tablets . אשמח להתייחסותך. Calories 10 Total Carbohydrate 2 g <1%* Dietary Fiber 1 g 4%* Vitamin A (as natural beta carotene) 5000 IU 63% Vitamin C (as L-ascorbic acid) 100 mg 167% Vitamin D (as ergocalciferol) 400 IU 100% Vitamin E (as D-alpha tocopheryl succinate) 30 IU 100% Thiamin (ast hiamin mononitrate) 1.7 mg 100% Riboflavin 2 mg 100% Niacin (as niacin amide) 20 mg 100% Vitamin B6 (as pyridoxine HCI) 2.5 mg 100% Folic Acid 800 mcg 100% Vitamin B12 (as cobalamin) 8 mcg 100% Biotin 300 mcg 100% Pantothenic Acid (as D-Capantothenate) 10 mg 100% Calcium (as calciumcitrate, calcium carbonate) 1300 mg 100% Iron (as iron bisglycinate) 27 mg 150% Iodine (as potassium iodide) 150 mcg 100% Magnesium (as magnesium citrate, magnesium oxide) 450 mg 100% Copper (as copper chelate,copper gluconate) 2 mg 100% Zinc (as zinc chelate,zincoxide) 15 mg 100% Selenium (as L-selenomethionine) 25 mcg ** Manganese(asmanganesechelate, manganesegluconate) 2 mg ** Chromium (as chromium picolinate [yeast-free]) 25 mcg ** Potassium (from potassium amino acid complex,potassium gluconate) 50 mg ** Inositol 10 mg ** Choline (as choline bitartrate) 4 mg ** Carotenoid Mix (alpha carotene,lutein,zeaxanthin,cryptoxanthin) 57 mcg ** Soy Protein Isolate/Amino Acid Blend (L-Glutamic Acid,L-Asparti cAcid, L-Leucine,L-Arginine,L-Lysine, L-Phenylalanine,L-Serine,L-Proline, L-Valine,L-Isoleucine,L-Alanine, Glycine,L-Threonine,L-Tyrosine, L-Hisitidine,L-Cysteine,L-Methionine, L-Ornithine,Taurine) 160 mg **

מנהל פורום תזונה בהריון