סוכר 113 שבוע 5 של הריון שמנה.

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

19/12/2016 | 20:22 | מאת: אני

מדובר על ערך בדם ולא לאחר שתיית תמיסה. האם יש תפריט מומלץ עד שאגיע לדיאטנית

קשה להתאים תפריט בצורה כזו שחסרים לי נתונים על מצבך הרפואי, תזונה, מדדים ובדיקות הדם. השתדלי להקפיד על צריכת פחמימות מורכבות מדגנים מלאים: לחם מלא: קטניות, קינואה, בורגול, כוסמת , שיבולת שועל . עד 2 פירות ביום. להימנע מסוכרים פשוטים : ריבה, דבש, סילאן, שתייה מתוקה, עוגות ועוגיות, סוכר לבן וכו.. הקפידי על מוצרי חלב רזים עד 5%. ארוחות קטנות ותכופות כל 3 שעות. ממליצה להיוועץ עם דיאטנית סוכרת על מנת להתאים לך תוכנית תזונה מותאמת אישית.

מנהל פורום תזונה בהריון