ספירולינה בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

26/11/2016 | 21:32 | מאת: דינה

שלום רב האם יש מניעה להמשיך לקחת ספירולינה בהריון? נטורופתית שהתייעצתי איתה באחד הפורומים אמרה שאפילו מומלץ. אבל אינני בטוחה. גיליתי לפני כמה ימים שאני בהריון וכל הזמן עד הבדיקה צרכתי ספירולינה. האם זה יכול להזיק?

ספירולינה הינו תוסף שאינו נחקר מספיק ואין יודעים מספיק על השפעותיו השליליות. ממליצה לא ליטול תוסף זה בתקופת ההריון. 2 תוספים שחובה ליטול בהריון: 400 מקג חומצה פולית ברזל ( לפחות 30 מג החל מטרימסטר שני) או על פי המלצת הרופא המטפל. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה בהריון