אשמח לתשובה אני מחכה כבר הרבה זמן....תודה רבה

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

08/09/2016 | 11:29 | מאת: גאיה

שלום קארין, אני בשבוע 27 והומלץ לי לאכול גוג'י ברי. לאחר קריאה באינטרנט, הבנתי שאסור לקחת ביחד עם מי שמזריקה קלקסן(60 מ"ג ליום). יש לציין שאני מזריקה קלקסן. כמנע .ולא בגלל קרישיות יתר, בעקבות הפלות חוזרות. הייתי רוצה לדעת למה אסור יחד? מה הסיבה לכך? תודה רבה על תשובתך

שלום, נטילת קלקסן אינה מתנגשת עם מזון . אם זאת, מאחר וגוגי ברי משמש מאין צמח מרפא לא בטוחה באופי פעילותו בזמן ההריון. מי המליץ לך לצרוך אותו? יש שפע של פירות טריים שניתן לצרוך, המכילים מינרלים , וויטמינים וסיבים תזונתיים. לא הייתי מתעקשת על צריכת גוגי ברי בתקופת ההריון.

מנהל פורום תזונה בהריון