קפסולות חילבה כרום של אלטמן

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

12/08/2016 | 21:21 | מאת: שירלי

האם מותר לצרוך קפסולות חילבה בזמן ההיריון שבוע 22 כעת. אני יודעת שהן עוזרות באיזון ערכי סוכר. נהגתימלקלת בעבר לאחר הלידהבשביל ההנקה והן מאוד עזרו. השאלה שלי לגבי ההיריון.

שלום רב, חילבה תורם לייצור חלב בהנקה ולא במהלך ההריון. ניתן לאזן בצורה נוספת ערכי גלוקוז עי תזונה מאוזנת, הקפדה על 5 ארוחות ביום, צריכת דגנים מלאים בשילוב חלבונים איכותיים או שומן בריא. דוגמאות לדגנים מלאים: לחם מלא, שיבולת שועל, קינואה, קטניות וכו.. חלבונים איכותיים: עוף, הודו, ביצים, דגים ( שמותרים בהריון) מוצרי חלב רזים. שומנים בריאים: אבוקדו, טחינה, שמן זית, שקדים ואגוזים.. אם ערכי הסוכר שלך אינם מאוזנים ממליצה לפנות לטיפול אצל דיאטנית קלינית המתמחה בנושא. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה בהריון