פרנאטל

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

05/08/2016 | 18:25 | מאת: חן

שלום אני בשבוע 23 נוטלת פרנאטל.בתחילת ההריון נעלתי גם ברזל עם מומחה פולית.אבל נגמרו לי והבנתי שיש גם בפרנטאל ברזל וחומצה פולית השאלה אם ישנה שם אותה כמות או כמות מספיקה.והאם יש שם גם אומגה 3??

הכמות של חומצה פולית המומלצת לנטילה במהלך הריון בדרכ היא 400 מקג ליום למעט מקרים מיוחדים בהם ההמלצה היא ליותר. ההמלצה הכללית לברזל מהטרימסטר השני היא 30 מג ליום אך יש צורך לעקוב אחר רמון המוגלובין ופריטין ולוודא שאין צורך במינון גבוה יותר. כמובן במעקב של גניקולוג. בדרכ אין אומגה 3 בפראנטל , מינון הברזל עלול להשתנות מחברה לחברה. ממליצה לוודא עם הרופא שלך מהו המינון הנכון לך. בהצלחה .

מנהל פורום תזונה בהריון