אומגה 3

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

18/12/2014 | 06:36 | מאת: אנה

שלום אני נמנעת מלאכול דגים או לקחת תוספים בגלל המתכות. אני לא מאמינה שהיצרנים באמת מסננים אותם ולא רוצה להתנסות בזה. מצד שני אני רוצה לדעת האם משמעותי לקחת תוסף צמחי גם במינון קטן (כי גם שם לא ברור מה באמת יש)? והאם זה משמעותי לטרימסטר הראשון? הבנתי שזה חשוב בטרימסטר האחרון דווקא?

28/12/2014 | 18:41 | מאת: שולמית ציגלר איטלסון

יש הממליצים על נטילת אומגה 3 בכמוסות החל משליש האחרון של ההריון ולהמשיך בהנקה. התוסף נקי ממתכות כבדות ומותאם להריון בכל מקרה התייעצי עם הרופא

מנהל פורום תזונה בהריון