ערכי יחוס בליברה ...

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

10/12/2016 | 12:49 | מאת: מני

במכשיר הליברה יש לקבוע ערכי יחוס: נמוך וגבוה. אח"כ הגרף והניתוחים מתבצעים תוך התחשבות בערכים שנקבעו. איזה ערכים עלי לקבוע. אני בן 63 סוכרתי - 2 נוטל טוג'או וג'נואט.

שלום רב, אפשר להגדיר מטרות סוכר בסנסור ליברה כנמוך 70 וגבוה 160 מג/ דל לצורך ניתוח התוצאות הגרפיות. איך אין לשכוח כי מטרת סוכר הטיפולית שונה והיא בצום 80-110 ושעתיים אחרי ארוחות עד 160-180 מג/דל. יש עוד פרטים שקובעים את מטרת האיזון וכעת לא ידועים כמו תפקוד כליות, האם אתה סובל מסיבוכי סוכרת, מהי רמת האיזון שלך, האם אתה מרגיש היפוגליקמיות וכו'. בהצלחה!

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1