סכרת נעורים ולחץ דם נמוך מלווה בסחרחורות יום יום

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

25/09/2016 | 21:34 | מאת: אורה

שלום. בעלי סוכרתי ואני מניחה שיש קשר בין סכרת נעורים ולחץ דם נמוך. הלחץ דם הנמוך משפיע על חיי היומיום שלו בצורה מאד משמעותית בגלל הסחרחורות. ערכי הסוכר שלו נמוכים בהתאם כאשר הלחץ דם נמוך. מה ניתן לעשות ? זה מצב בלתי נסבל כי הוא לא יכול לעבוד. בנוסף, הוא סובל משלושים על בסיס יומי לאחר כל ארוחה ללא יוצא מן הכלל ומלווה בכאבי בטן נוראים. זה הגיע למצב שהור מפחד לאכול בכלל הכאב שיגיע...

שלום רב, הקשר בין שתי מחלות הוא בדרך כלל הפוך, כלומר חולים סוכרתים סובלים ממחלת יתר לחץ בשכיחות גבוה יותר מאשר שאר האוכלוסיה. את מתארת קשר הפוך ועוד תופעות נוספות... יש להפנות אותו לבדיקת רופא להמשך בירור ואיזון סוכרת מיטבי. בברכה

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1