אלרגיה או פריחה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/11/2016 | 06:17 | מאת: עינבל

תינוק בת 4 שבועות, לפני כשבועיים יצאה לה כנראה פריחת הנקה שהתפתחה כנראה לאלרגיה, פניה יבשות מאוד, אדומות, מכוסות בפצעים מחוספסים ומפרישות. ניגשתי לרופאה שאומרת שזאת אכן אלרגיה, בשל התזונה שלי- מרובה בדברי חלב ואכילה רבה של אגוזים ושקדים.(מניקה הנקה מלאה) השאלה שלי האם זאת באמת אלרגיה למזון שאני צורכת וכיצד יש לטפל בזה כראוי. כרגע מורחת משחה בשם דרמסילק.

אני מציעה שתלכי לאלרגולוג כי לפי ידיעתי את לא אמורה לשנות את התזונה שלך ואם כן רק לנסות להוריד מוצרי חלב בתזונה שלך אבל שוב לכי לאלרגולוג

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים