פליטה 3 שעות אחרי האוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/11/2016 | 18:32 | מאת: ג'ני

שלום.התינוק שלי בן חודשיים שוקל 5.8 אוכל סימילאק 90-110 מ"ל כל 3 שעות.אין פליטות ישר אחרי אוכל אלא 3-2 שעות אחרי אוכל,וזה גורם לו לאי נעימות וכאב וגם כשהוא מתחיל לאכול ארוחה הבאה,הוא לא רגוע וכואב לו.בטיפת חלב אמרו לנו שזה לא נורא כל עוד הוא עולה במשקל.אני לא יודעת מה גודל הפליטות כי הוא בולע הכל חזרה מהפה יוצא רק קצת.מה עליי לעשות? האם זה חייב התייחסות רצינית?

את צודקת ,לכי לרופא שלו ,יתכן שיש לו רפלוקס וצריך התייחסות .

15/12/2016 | 11:22 | מאת: ורד

היינו אצל הרופא והוא שלל דלקת אוזנים אמר שזה צינון רגיל ושאין טיפול בגיל הזה רק מי מלח

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים