תזונה תינוקת בת שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

09/11/2016 | 13:36 | מאת: סיון

היי, יש לי תינוקת בת שנה שלא מתלהבת לאכול מוצקים בכלל. מסכימה לאכול אורז, ביצה, למניה ובשנה כשאני מכינה ארוחת צהריים קציצות פסטה פתיתים וכו לא מוכנה לאכול אולי כפית או שתיים וסוגרת את הפה. יש לציין שהיא מתה על גרבר מרק פירות ובכל הצורות. כרגע המזון העיקרי שלה זה תמל וגברברים ואני לא רוצה שזה ימשיך כך. בנוסף נולדה עם לשון קשורה שפתחו לה כשהיתה בת יום. יכול להיות שיש קשר בין זה שהיתה לה לשון קשורה לזה שהיא לא רוצה לאכול מוצקים? תודה

על מנת שתהיה סקרנית לאכול ושתתחיל לאכול מוצקים את חייבת להגביל אותב בבקבוקים תנסי , 3 לליום . היא צריכה להיות רעבה (אפילו אם יעברו 4-5 שעות בין הארוחות ) כדי לאכול מוצקים ולכן תקדמי כך תפו"א מהוך עם קציצה מפוררת ,בננה מהוכה ..

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים