שאלה לגבי מינון סימילאק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

10/11/2016 | 10:04 | מאת: אניה

שלום הבת שלי בת 3 חודשים שוקלת 5.860 האם 120 סמק זה מספיק לה? לפעמים אני נותנת לה קצת יותר לא ברור לי כמה צריך לתת ובאיזה קצב לעלות את המינון. אם אני נותנת 120 היא מסיימת עד הסוף, אבל גם אם אני נותנת לה קצת יותר היא מצידה עוד להמשיך..לא מראה סימנים של שובע. מה המינון הראוי בגיל כזה ומשקל כמו שלה? תודה.

היא אחראעת על כמות האוכל שצריכה : לדוגמא אם תוכל יותר מ120 סמ"ק לארוחה יתכן שתרצה לאכול יותר מאוחר ולא אחרי 3 שעות כך שאת צריכה ללכת לפי הדרישות שלה ולא להחילט איזה כמות לתת לה

14/11/2016 | 11:29 | מאת: אניה

תודה על המענה. אבל אם לפי הקצב והדרישה שלה יוצא לאכול כל 4-5 שעות..זה תקין?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים