ילד בן 9 אזה מאוד

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/11/2016 | 10:13 | מאת: מלי

הבן שלי ב 9 כיתה ד .נוטל ריטלין 10 מג ..לפני אוכל פרוסה עם חמאה ודבש ושותה שוקו ..בצהריים אוכל מנה יפה של שניצלים ופסטה בדרכ כי זה מה שהוא אוהב ואחכ מנשנש חטיף עוגיות לפעמים קורנפלקס עם חלב עד לארוחת הערב שזה ביצת עין טונה מעדן .לפעמים היונה אבוקדו..קצת ממש ירקות בערב..ובכל זאת לא עולה במשקל..הוא שוקל בין 27 ל 28 קילו והגובה שלו בערך 1.40 ..העצמות שלו בולטות מאוד כל עצם ניראת..ידיו ואגליו מאוד רזות..יש לציין שהוא היפראקטיבי וכל היום רץ משתולל וסנוסף משחק כדורסל פעמיים בשבוע ושחייה פעם בשבוע...ניסיתי תקופה לתת לו פדיאשור לילדים והפסקתי ..כי הוא הגזים עם זה רצה 5 6 פעמים ביום...מה אפשר לעשות בכדי שיעלה במשקל??תודה

ילדים שנוטלים ריטלין לא תמיד יכולים לאכול בזמן הפעילות הריטלין לכן הם מפספסים ארוחות .מה שאני מציעה שתבקשי מהרופא ילדים שלך שיפנה אותך לדיאטנית ילדים בק"ח על מנת שתעזור לך לבנות תפריט בהתאם לצרכים אנרגטים של הילד.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים