תזונה לבת 9 חודשים-שאלה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/11/2016 | 11:09 | מאת: נורה

שלום,ביתי בת 9 חודשים, החל מגיל חצי שנה אוכלת 2-3 ארוחות מוצקים ביום (פירות מרוסקים, ירקות מרוסקים עם הודו קטנייה ופחמימה, דייסות..), בשילוב עם הנקה/בקבוקים כ-3 פעמים ביום. האם צריך לחשוף אותה למרקם אחר ואם כן איך עושים זאת-נותנים אוכל בחתיכות זעירות או דווקא משהו שהיא יכולה להחזיק ביד ולאכול בעצמה? להתחיל לתת גם ביצים ומוצרי חלב? תודה רבה

כן את צריכה לחסוף אותה למרקמים יותר מתקדמים למשל מרק במרקם גס יותר ,תפו"א מהוך ,בננה מהוכה ,קציצה מפוררת וביחג עם זאת את יכולה לתת לה שתחזיק עוגית תינוקות למשל כמובן בהשגחה ולהתקדם עם מרקמים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים