מרווחים בין ארוחות לתינוק בן חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/10/2016 | 14:40 | מאת: אביבה

שלום לאחרונה העליתי את המינון של הסימילאק ב לבני בן החודשיים וחצי מכמות של 120 ל140 בערך בעקבות דרישה מצידו. מאז שהוא אוכל את המינון החדש המרווחים בין הארוחות נהיו גדולים..בסביבות ה6 שעות (אם הוא נרדם במהלך היום) ולעיתים יותר אם הוא ישן. כאשר אכל 120 המרווחים היו כל 4 שעות בדיוק ועכשיו הם לא ברורים. רציתי לדעת האם זה תקין?

6שעות מרווח יחסית גדול לגיל הזה ,אני מציעה שתחזרי ל120 סמ"ק ,3-4 שעות מרווח בסדר גמור

25/10/2016 | 14:35 | מאת: אביבה

שלום ותודה על התגובה הקודמת. בני אוכל כל 4 שעות 140 מ"ל. מתי ניתן לעלות לו את המינון? כל כמה זמן אני צריכה לעלות? האם זה יהיה יותר מדי לתת לו את כל ה180מ"ל?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים