ילדה בת חודש מבקשת לאכול כל שעה זה תקין ?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/10/2016 | 08:53 | מאת: ורד כהן

הילדה שלי בת חודש הייתה עד לפני שבוע על הנקה מלאה הרגשתי שהחלב שלי לא משביע אותה ואף פעם לא הייתי בטוחה .. ולכן התחלתי לשלב ולתת נוטרילון היא אוכלת כמעט 90 נוטרילון אבל הרבה פעמים מעוררת אחרי שעה ומבקשת שוב לאכול ( מעקמת את הפה הצידה תוך כדי שהןא פתוח אוכת לעצמה תיד נוזיז תפה מצד לצד כשהוא פתוח ) לפעמים גם נרדמת ל3-4 שעות אבל גם הרבה פעמים אחרי שעה ואז אני נוצנת לה בקבוק או חלב הנקה היא אוכלת קצת 30 גג ונרדמת מרגיש לי שזה לא תקין ואני לא יודעת איך להגיד ולהתנהג עם זה אשמח לעזרה

בחלב אם או הנקה תינוקות יכולים לאכול לעיתים קרובות כי חלב אם מתפרק בקלות מכוון שאוכלת תמ"ל תשמרי על סדר ארוחות מקסימום כל שעתיים וחצי לא לתת לה כל שעה , גם אם בוכה זה עדיין לא אומר שרוצה לאכול

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים