תינוק בן עשרה חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/09/2016 | 13:53 | מאת: עדנה

שלום הילד בן עשרה חודשים עוד כמה ימים אוכל ממש כמויות מיזעריות למשל בבוקר שותה דייסה כמות יפה ולאחר מכן פירות ממש מעט ארוחת צהריים של קציצות פירה מעט ממש וארוחת ערב ביצה אבוקדו פתיתים מעט מכל ארוחה שציינתי אולי שלוש כפות וזהו . בין לבין מקבל נישנושים שאותם כן אוכל מה עושים ???????? מבחינת אחוזון הוא נמוך והרופא אומר שזה בסדר אני כבר לא בטוחה אנא מה אני עושה לא בסדר ? האם לוותר על הדייסה בבוקר והנשנושים ? אשמח להכוונה שתעזור תשובתכם דחופה ביותר בבקשה

25/09/2016 | 23:22 | מאת: עדנה

אוסיף ואציין כהילד נולד היה באחוזון 50 ועכשיו ירד לאחוזון 20 ומאד לחוצה מה זה אומר?

אין מספיק פרטים של כמויות וגם בדיוק מה קורה מבחינת % ים לכן אני מציעה שתבקשי מהרופא ילדים הפנייה לדיאטנית תינוקות וילדים על מנת שתעשה לך סדר כי לדעתי את לא יודעת מה הן הכמויות בגיל הזה ויתכן שאוכל מספיק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים