תזונת תינוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/09/2016 | 20:05 | מאת: שרון חן

שלום רב, יש לי תינוק שיהיה ביום רביעי הקרוב בן 3 חודשים. עד לפני שבועיים הוא היה אוכל בין 150 ל160 . כיום הוא לא מוכן לאכול יותר מ-100 במקרה הטוב 120. הוא שוקל נכון להיום 6400 . רציתי לדעת כמה תינוק בגיל 3 חודשים צריך לאכול? האם אני צריכה להתעקש איתו שיאכל יותר ממה שהוא מוכן? או שכשהוא עוצר גם אם זה פחות מ-120 להפסיק לתת לו אם הוא לא רוצה? אשמח לדעת איך להתנהג וכמה תינוק בגילו צריך לאכול תודה רבה על התייחסותך ותשובתך. שרון.

תינוק לא צריך לאכול כל הזמן אותם נפחים : יתכן שיזדקק ליותר ויתכן לפחות לכן לא רוצה לכתוב לך כמה בגיל הזה הוא צריך לאכול . את צריכה לתת לו לפי התאבון שלו ולא להכיח אותו לאכול הכל ,כאשר רעב יואכל יותר וכאשר שבע יואכל פחות או בכלל לא

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים