תינוק בן חודשיים וחצי פולט הרבה מאד ולא עולה במשקל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/09/2016 | 23:47 | מאת: יעל

שלום. התינוק שלי בן חודשיים פולט כמויות גדולות מאד לפעמים מיד בסיום הארוחה עם הגראפס ולעיתים גם שעתיים אחרי בקשת. הוא תינוק רגוע יחסית ולא נראה סובל אבל לא עולה במשקל כמצופה. בהמלצת רופא הילדים שלנו הפסקתי לאכול מוצרי חלב לפני 3 שבועות ונתתי לו פעמיים ביום 30CC חלב שאוב מעורבב בקורנפלור לאחר שזה לא עזר התחלתי לתת לו 2CC גביסקון 4 פעמים ביום אחרי ההנקה (המשקל שלו כמעט 5 ק"ג). האם התרופה הזו בטוחה? בנוסף הוא לעיתים פולט מיד בסוף ההנקה את החלב ואת התרופה. האם כדאי לתת באמצע הארוחה? תודה רבה

גביסקון היא תרופה בטוחה אבל אם ממשיךלפלוט תייעצי עם גסטרואנטרולוג (בשאלה של רפלוקס ? ) מה שאת יכולה לעשות קודם כל זה לנסות להניק אותו 5 דקות על כל צד ולהניק אותו לעיתים קרובות ואם זה לא עוזר תכתבי שוב ואכתוב לך מה לעשות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים