שאלה לגבי דיאטה בהנקה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/09/2016 | 11:25 | מאת: ע

היי ! אני רוצה לשאול לגבי דיאטה בזמן הנקה. אני אמא לתינוק חמוד בן שלושה חודשים. התינוק יונק בלבד, ללא תוספת תמ"ל. אחרי הלידה התחלתי דיאטה, עם תפריט של בערך 1200 קלוריות ליום. תזונה מגוונת, כוללת פחמימות, חלבונים ושומנים, עם ירקות ופירות. אני מנסה לשלב קצת פעילות גופנית. זו דיאטה שעשיתי לפני הלידה והצלחתי בה מאד.. התינוק יונק ומתפתח היטב, עולה במשקל לפי כל הטבלאות. אני גם יורדת במשקל, ובעשרה שבועות ירדתי 6 קילו. רציתי לשאול האם יש מצב של סכנה לתכולת החלב ואיכותו מעצם הדיאטה ? או שכל עוד יש חלב, אזי הוא מספיק טוב ואיכותי ? תודה רבה על תשותבתכם !

הדיאטה שלך קיצונית מי דיי ,תעלי מספר קלוריות ל1800 קל ליום ותעשי יותר ספורט גם אם המחיר שתרדי פחות על מנת שהרכב החלב שלך יהיה אופטימאלי . ממליצה ללכת לדיאטנית שתעזור לך בק"ח

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים