תזונת תינוק בן 8 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/09/2016 | 21:49 | מאת: חנה

שלום, בני בן 8 חודשים ניזון מהנקה ומבקבוק (בין 120 ל150 cc). בנוסף אוכל ארוחת פירות ומרק. בגן מקבל כמות של 180 פירות ו240 מרק. דבר ראשון האם הכמויות תקינות או שמדובר בכמויות גדולות? כמו כן, שמתי לב שפולט יחסית הרבה אחרי המרק אבל אחרי שעתיים כבר רעב ורוצה בקבוק. מה דעתך? תודה

יתכן שהמרק דליל ונפח גדול ,תבקשי מימנה שתשים פחות ירקות תפו"א או חצי בטטה ועוף(שוק כלומר כ30גרם ) ושזה היה במרקם של מחית פירות אולי יעזור

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים