עליה במשקל בן שנתיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/09/2016 | 09:00 | מאת: שירלי

שלום רב, בני בן שנתיים ומגיל 3 חודשים עולה במשקל מאד לאט. ירד מאחוזון 25 בערך לאחוזון 1 תוך כמה חודשים. בגיל חצי שנה אובחן כסובל מריפלוקס סמוי, טופל בזנטק והאכילה השתפרה מעט אבל הכמויות עדיין קטנות. אנחנו מטופלים במרפאת אכילה בשניידר ועברנו את כל הבדיקות שלשמחתנו יצאו תקינות. כמו כן אני ובן זוגי לא אנשים קטנים, כך שזה לא גנטי.. האם יש עוד משהו שאנחנו יכולים לעשות, תוספי מזון או כל טיפול אחר כדי לוודא שבננו מתפתח כראוי וצורך את כמות הקלוריות המתאימה לגדילתו? תודה רבה!

אתם מטופלים היטב ולכן כל השאלות צריכות להיות מופנות לצוות שמה .וצריכים לבדוק עקומת גדילה וכמה הוא אוכל וכו...

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים